Over ons

Welkom op de website van Immo Leolux Asse, uw vastgoedmakelaar met 40 jaar ervaring in Asse en omstreken. Onze zaak is een familiebedrijf waarin vader en zoon het beste van twee werelden combineren; enerzijds ervaring en kennis, en anderzijds innovativiteit en een frisse blik. 

Ons enthousiaste en efficiënte team van vastgoedexperten staat dag en nacht voor u klaar, en biedt voor elk vastgoeddossier een aanpak op maat. De wensen van de klant staan bij ons centraal. Wij zijn actief in de noord rand rond Brussel. U kan bij ons terecht voor verkopen, verhuren en beheer van zowel professioneel als residentieel vastgoed

Om u te verzekeren van de beste service werken wij met professionele partners waaronder keuringsplatforms, grafische ontwerpers, een vastgoedfotograaf, etc. 

Zoekt u dus vastgoed om te kopen of te huren, of overweegt u de verkoop of verhuur van een eigendom? Dan bent u bij ons in de juiste makelaarshanden. Bovendien kan u ook bij ons terecht voor een (volledig vrijblijvende) realistische schatting van uw woning. 

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden al uw vragen met plezier!